Over ons

Pleisterwerken Hillaert staat garant voor een kwalitatieve & persoonlijke aanpak

Bernard Hillaert heeft al twaalf jaar ervaring in pleisterwerk, zowel binnen als buiten, en streeft, bij de uitvoering van zijn werken, steeds een hoge graad van afwerking na. Sinds enkele jaren werkt Bernard met een vast team die hij dagelijks begeleidt om deze visie te blijven realiseren. Ons doelgebied is Gent en omstreken.

 

 

Axo-ambassadeur

Bij Pleisterwerken Hillaert zijn we trots op het feit dat we officiële en erkende plaatser Röfix-producten zijn. Dit gerenommeerde Oostenrijkse merk wordt in België verdeeld door Axo Industries. Gerenommeerd, omdat de Oostenrijkers al veel langer dan wij gespecialiseerd zijn in buitenbepleistering. Hun producten staan onder meer in voor een lichte constructie, betere isolatie en genadeloze eliminatie van koudebruggen.

 

 

 

 

All-in pleisterwerken aan buitenmuren

Alvorens met een project te starten neemt Bernard Hillaert uw plannen grondig met u door. Hierbij neemt hij tijd om u te adviseren in uw materiaalkeuze, afwerkingsgraad, … Waar nodig neemt Bernard contact op met uw architect of met uw andere aannemers om het project vlekkeloos te laten verlopen.

© 2024 Hillaert bv. All rights reserved. Privacy.
Website by KMOSites