Gevelbepleistering

Gevelbepleistering

Pleisterwerken aan buitengevels: dat is onze corebusiness. Voor uw buitengevel kiest u uit twee basissen of ondergronden: cementering, dan wel isolatieplaten met vervolgens een lijmlaag. Hierop kunnen wij verschillende afwerkingslagen aanbrengen:

  • Silicone silicaatpleister (crepi) met korrel 1 of 1.5mm
  • Steenmotief met kaleilook van Axo Brixx
  • Gladgeschuurde en geschilderde pleister (zonder korrel)
  • Kaleien

 

 

 

 

 

Erkend plaatser Axo Industries, verdeler Röfix-producten

Wij zijn erkend plaatser Axo Industries, verdeler Röfix-producten. Dit is voor u als klant een extra garantie op een piekfijne afwerking van uw gevel. Bovendien biedt het u de nodige keuzevrijheid. Zo is bijvoorbeeld Röfix Sisi (crepi) verkrijgbaar in talloze kleuren, en kan het gebruikt worden voor het afwerken van van cementering en gevelisolatie.

 

Wie met ons in zee gaat, is zeker van een resultaat dat een hoge weerstand tegen verwering biedt, net als hoge damp-openheid en hoge waterwerendheid.

 

Meer dan enkel pleisterwerken

Bij ons krijgt u meer dan alleen bepleistering van uw buitenmuren. Moeten er arduinen plinten worden geleverd en geplaatst? Of aluminium venstertabletten bij gevelisolatie? Wilt u zinken dakranden of liquid rubber bij uw gevelisolatie? Voor elke afwerkingsmanier kunnen wij probleemloos zorgen.

 

© 2024 Hillaert bv. All rights reserved. Privacy.
Website by KMOSites